Voor alles is een eerste keer: de eerste AoPL in Klooster Nieuwkerk

Na diner buiteneen half jaar van voorbereidingen vind de eerste Art of Participatory Leadership training plaats. Vanuit het gedachtengoed van Art of Hosting en Presencing en onze eigen praktijkervaring zetten we onze eigen training neer. Meer gericht op enerzijds het versterken van participatief leiderschap en de toepassing hiervan in de praktijk van de deelnemers en anderzijds het versterken van de impact van ons eigen werk met onze klanten. We merken in onze eigen praktijk dat er een enorme behoefte is om te leren hoe je in het nieuwe samenspel met verschillende partners elkaar kunt vinden en tot echte vernieuwing komt. Het was prachtig om te ervaren hoezeer onze eigen behoefte aansluit bij die van onze deelnemers. De eerste keer komt er meteen een mooie groep deelnemers bijeen uit zowel grote organisaties als Liander en de Province Utrecht, alsook vanuit het lokale veld zoals de bijzondere Amsterdamse winkelstraatvereniging Geef om Jan Eef en coöperatie Dirk III uit de Betuwe.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in berichten uit het veld door MinoucheBesters . Bookmark de permalink .

Over MinoucheBesters

Minouche is een voorhoedeloper in sociale (technologische) vernieuwing. Ze begeleidt veranderingstrajecten in sociaal complexe omgevingen, waarbij ze een rol als gids, trainer en inhoudelijk expert combineert. Daarbij helpt ze organisaties te doorgronden hoe, onder invloed van internet en nieuwe maatschappelijke waarden, als zelforganisatie, co-creatie, vertrouwen en transparantie, hun werk verandert en hoe zij daar op kunnen inspelen.