Praktische Informatie

Onze Locaties

De vernieuwde Art of Participatory Leadership training wordt sinds 2014 twee keer per jaar georganiseerd afwisselend in Nederland en België. In Nederland is onze locatie Klooster Nieuwkerk te Goirle en in België de Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets. De eerstvolgende training in september 2017 vindt plaats in de Heerlijckyt van Elsmeren in België.

De Heerlijckyt van Elsmeren

Heerlijckyt

Data en tijden

De volgende training vind plaats van 26 tot en met 28 september 2017.

We starten dinsdag om 9.00 uur ’s ochtends en eindigen donderdag om uiterlijk 17.00 uur. Ook de avonden worden benut om verhalen en ervaringen te delen of voorbereidingen te doen voor de volgende dag (licht programma). We eten gezamenlijk. Mocht je op maandagavond een voorovernachting wensen dan kun je dat zelf rechtstreeks met de locatie regelen.

Deelname prijs

De prijs voor deelname bestaat uit een deel voor de training en een deel voor de locatie. Het deel voor de training bedraagt € 1.275 ex BTW per persoon.

Het deel voor de locatie, zijnde 2 overnachtingen, de locatie inclusief volledige verzorging gedurende 3 dagen, bedraagt €400 ex BTW per persoon, uitgaande van een eenpersoonskamer. Een meerpersoonskamer levert een korting op dit tarief van €60 ex BTW. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Mocht deze deelname prijs een drempel voor je zijn om deel te nemen, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een oplossing!

Neem je een collega of co-creator mee dan krijgt ieder €50 korting op zijn/haar deelname prijs. Daarnaast geldt er een early-bird korting van €100 bij inschrijving voor 30 juni  2017.

Advertenties