Praktische Informatie

Onze Locatie

De vernieuwde Art of Participatory Leadership training wordt sinds 2014 twee keer per jaar georganiseerd afwisselend in Nederland en België. De eerstvolgende training in april 2018 vindt plaats op de Kasteelhoeve in Wange, België. Meer informatie over deze locatie vind je op www.kasteelhoevewange.be.

Kasteelhoeve Wange

Data en tijden

De volgende training is gepland van maandag 16 tot en met woensdag 18 april 2018.

We starten maandag om 9.00 uur ’s ochtends en eindigen woensdag om uiterlijk 17.00 uur. Ook de avonden worden benut om verhalen en ervaringen te delen of voorbereidingen te doen voor de volgende dag (licht programma). We eten gezamenlijk. Mocht je op zondagavond een voorovernachting wensen dan kun je dat zelf rechtstreeks met de locatie regelen.

Deelname prijs

De prijs voor deelname bestaat uit een deel voor de training en een deel voor de locatie. Het deel voor de training bedraagt € 1.275 ex BTW per persoon.

Het deel voor de locatie, zijnde 2 overnachtingen en huur van de ruimte inclusief volledige verzorging gedurende 3 dagen, bedraagt €400 ex BTW per persoon, uitgaande van een eenpersoonskamer. Een meerpersoonskamer levert een korting op dit tarief. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Dit bedrag wordt direct bij de locatie afgerekend.

Mocht deze deelname prijs een drempel voor je zijn om deel te nemen, neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een oplossing!

Neem je een collega of co-creator mee dan krijgt ieder €50 korting op zijn/haar deelname prijs. Daarnaast geldt er een early-bird korting van €100 bij inschrijving voor 20 januari  2018.

Advertenties